www.osvita.org.ua
Події освіти та науки // Всеукраїнська міжвузівська науково-практична...
Освiтнiй портал™
Головна
Новини освіти та науки
Події освіти та науки
Конференції
Виставки
Cемінари
Конкурси та олімпіади
Гранти та стипендії
Пошук
Статті з питань освіти
Довідник ВНЗ України
Дистанційна освіта
Навчальні курси
Освіта за кордоном
Бізнес-освіта, MBA
Абітурієнту
Студенту
Болонський процес
Зовнішнє тестування (ЗНО 2014)
Середня освіта. Підручники
Законодавство
Періодичні видання
Каталог освітніх сайтів
Бібліотека
Реферати, курсові, дипломні
Профорієнтація молоді
Робота освітянам та молоді
Освітній форум
Зробити портал кращим!
Ефективна реклама

Юридична консультація

Увага! Безкоштовна правова допомога!

Відтепер на сторінках сайту "Освітній портал" Ви маєте можливість отримати фахові відповіді на Ваші звернення з питань пов'язаних із освітнім процесом

Партнер рубрики - Юридична клініка "Надія" Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі.

Більш докладно

Всеукраїнська міжвузівська науково-практична конференція студентів та аспірантів "Роль творчої молоді в індустрії ресторанного бізнесу в Україні"
РубрикаКонференції
Дата проведення29.10.2011
Телефони+380 50 909-38-63, +380 97 729-03-14, +380 99 226-14-06
E-майлchtei-stud-conf@ukr.net
Адреса оргкомітету58002, м.Чернівці, пл.Центральна, 7, Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, РСС ФМТРГ, каб.410

Дата проведення конференції: 24-25 листопада 2011 р.

Останній день подачі матеріалів: 29 жовтня 2011 р.

Організатори:
Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Факультет менеджменту, туризму та ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Рада студентскього самоврядування факультету менеджменту, туризму та ресторанного господарства

Проблеми для обговорення:
1. Ринок ресторанних послуг: сучасні проблеми та перспективи розвитку.
2. Інноваційні технології в індустрії харчування.
3. Маркетингові технології в ресторанному бізнесі.
4. Сучасні досягнення та безпека споживання їжі в контексті здорового
харчування.
5. Бізнес-планування та ефективність управління закладами ресторанного
господарства.

До участі запрошуються: аспіранти, студенти.

Робочі мови: українська, російська.

Організаційний внесок: 80 грн., що включає вартість публікації тез доповіді, виготовлення та надсилання автору збірника матеріалів конференції, запрошення на участь, а також часткові витрати на проведення конференції.

Вартість проживання і харчування учасники сплачують самостійно. Місця у готелі будуть замовлені за попередніми заявками (приблизна вартість 110 грн.).

Просимо потурбуватися про квитки на зворотню дорогу. Матеріали будуть опубліковані до початку роботи конференції. Після одержання заявки й квитанції про оплату будуть надіслані запрошення.

Банківські реквізити:
розрахунковий рахунок 29244825509100
банк - ПАТ КБ ПриватБанк
МФО 305299
Код ЄДРПОУ: 14360570
поповнення рахунку № 4405 8858 1400 8741
Одержувач - Думитрович Серафим Миколайович

На документі про оплату вказати:
1 - призначення платежу "за участь у науковій конференції";
2 - прізвище та ініціали автора.

Умови участі:

Надіслати на електронну скриньку оргкомітету
1 - текст доповіді в електронному вигляді;
2 - заявку на участь у конференції;
3 - копію квитанції про оплату.

Вимоги до тез доповідей:
- тип шрифту Times New Roman, розмір шрифту 12, стиль-звичайний (normal);
- міжрядковий інтервал - 1,5;
- відступ на абзац 1,25 - не користуватись кнопкою табуляції;
- параметри сторінки: зверху, зліва, справа, знизу - 2 см;
- посилання наводяться у тексті в квадратних дужках (напр. [2, с. 17] - джерело 2 за списком використаних джерел, стор. 17);
- у правому верхньому кутку - ім'я та прізвище автора, курс,
спеціальність, форма навчання, через інтервал прізвище та ініціали наукового керівника, нижче через інтервал назва ВНЗ, місто;
- через інтервал по центру - назва доповіді (великими літерами, жирним шрифтом, розмір шрифту -12);
- через інтервал друкується основний текст доповіді;
- список використаних джерел друкується в кінці доповіді;
- обсяг тез - 2-3 сторінки;
- сторінки не нумеруються; зноски в кінці сторінок і документу не вставляти;
- подається електронний варіант (назвати прізвищем автора).

Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори та наукові керівники.

У разі значних розходжень поданих тез із вимогами оргкомітет залишає за собою право редагування авторського тексту або відхилення публікації.

Для контактів: Олена Іванівна, Тетяна Михайлівна, Серафим, Олександр

Зразок заявки:

Заявка
на участь у Всеукраїнській міжвузівській науково-практичній конференції
студентів та аспірантів "Роль творчої молоді в індустрії ресторанного бізнесу в Україні"

Прізвище, Ім'я,
По-батькові учасника ______________________
Прізвище, Ім'я, По-
батькові наук. керівника __________________
Назва вищого
навчального закладу _______________________
Курс, спеціальність _______________________
Адреса (з індексом) _______________________
Номер телефону _________________
Електронна адреса ______________
Тема доповіді __________________
№ секції, в якій бажаєте взяти участь _______________
Потреба в розміщенні ________________
Потреба в технічних засобах _________
Планую (потрібне позначити):
• виступити з доповіддю на пленарному засіданні
• виступити з доповіддю на секційному засіданні
• взяти участь як слухач
• заочна участь (публікація тез)
Всі права належать
Освітній портал™ 2003-2002рр.

Дизайн порталу: Стильная Студия